Alle berichten van Peter Faling

GESLAAGD!!!!

Op 22 november ben ik geslaagd voor mijn rij-instructeur (B) examen. Hiermee is een last van mijn schouders gevallen en kan ik mij weer richten op de optredens. Dus, als je een feestje hebt, of juist iets anders, en je wilt er muziek bij, of als je gaat trouwen en tijdens de plechtigheid wil je wat muziek…. offe… in de zorginstelling waar je werkt zoeken ze een zanger/entertainer… Bel of e-mail ons en wij maken er samen iets moois van!
info@peterfaling.nl  of tel. 06-24171273

Vakantie voorbij…..

Lekker even bijkomen na de terugreis van onze vakantie in Spanje zat er dit keer niet in. Op zaterdag 24 september stond ik alweer gepland in Barendrecht tijdens de Piknick in het park. Als tweede artiest met in mijn voorprogramma, zoals dat dan weleens gekscherend genoemd wordt, de Wannabiezz. Het was een erg gezellig optreden met erg veel publiek.

Helaas kon ik het niet meer opbrengen om ook nog even in Vlaardingen te gaan kijken. 1 oktober weer?
Nu is het wat rustiger. Tijd om wat nieuwe nummers in te studeren en eindelijk die single eens op te nemen……..

Picknick in het park


Jawel, daar is tie weer. De herkansing van dit evenement dat in juni niet door kon gaan vanwege de regen staat nu gepland op 23 en 24 september en ik mag daar ook weer bij zijn! Zaterdag 24 september zal ik om 15:30 optreden. Ik hoop dat ik dan wat bijgekomen ben van de vakantie want die nacht ergens komen we aan op Schiphol. Zondag is dan weer de 1e I’Gucini middag van het jaar! En natuurlijk zal ik daar even komen kijken.

Dag Zonder Drempels

Op 20 augustus mocht ik de dagsluiter zijn bij de Dag Zonder Drempels in Vlaardingen. Een dag waarop mensen met -en zonder beperking alles kunnen doen wat het leven leuk maakt. Er was disco, kermisattracties, lekker eten, er waren clowns en er was muziek. Veel muziek!
Het is een grandioze dag geweest waarbij niet alleen de bezoekers genoten.

Optreden afgezegd

Ik ben van de week gebeld dat het optreden dat ik had in de Vlaardingense Blois des Treslongflat op 13 augustus niet door kan gaan omdat de centen op zouden zijn. Dat is op zich al vreemd omdat de boeking toch al geruime tijd binnen was. Nog vreemder is het dat ik nu signalen krijg dat er iemand anders geboekt zou zijn. Ik ben dit nog aan het uitzoeken, maar als dat het geval is overweeg ik toch om voortaan maar een aanbetaling te laten doen…..
Op 20 augustus mag ik optreden tijdens de dag zonder drempels (www.dagzonderdrempels.nl) Ik heb er erg veel zin in!! Kom je ook?

Video’s gemaakt

Wat een fantastisch mens is Sandy Struijs toch. Zij heeft een schitterende compilatie gemaakt van mijn optreden op de Heijplaat op 9 juli. Deze is te zien op Compilatie Heijplaat Peter Faling

Nog meer goed nieuws, Gisteren ben ik uitgenodigd op te komen treden tijdens de “Dag zonder Drempels” in Vlaardingen. Op deze dag kunnen jong en oud, met en zonder beperking, met elkaar optrekken, spelen en een ongelooflijke dag beleven. Ik ben zeer vereerd hier een steentje aan te mogen bijdragen. Klik voor meer informatie over de “Dag zonder Drempels”

Afterparty Reünie 100 jaar Heijplaat

Alweer een fantastisch weekend gehad. Zaterdag 9 juli mocht Peter Faling Entertainment de muzikale omlijsting en de presentatie verzorgen tijdens de Afterparty van de reunie van 100 jaar Heijplaat. Samen met DJ Harald Jamin en zangeres Sandy Struijs hebben we een daverende middag neergezet. Samen met Sandy heb ik nog een aantal nummers samen mogen zingen en wauw, wat ging dat lekker. Verder zat alles weer enorm mee. Schitterend weer, fijn publiek en een geweldige sfeer. Na afloop heb ik heel veel leuke reacties gehad en op Facebook verschenen enkele videoclips. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door autorijschool Koos van der Bilt waar ik momenteel mijn instructeurs opleiding volg. Zij stelden geheel belangeloos een busje ter beschikking om de grote hoeveelheid apparatuur te vervoeren. Bedankt Jacco! Zonder jouw hulp had het erg lastig geworden.
Nu even rustig aan en dan 13 augustus weer in Vlaardingen. Heb er nu al zin in!!!!!

Picknick afgelast

Op 17 juni 2016 stond ik bepakt en bezakt in de coulissen om op te treden op het Picknick in the Park evenement in het Buitenpark in Barendrecht. Helaas, de weergoden hebben dit feestje enorm verpest door zoveel wter naar beneden te storten dat ze er soms zelfs even wat licht bij nodig hadden. de vonken sprongen er zowat van af. Het evenement moest op de laatste seconde wordne afgelast, sneu voor mij, sneu voor de mensen van de diverse foodtrucks die er waren maar nog vervelender voor al die mensen van Ohio soun en dew vrijwiligers ter plaatse die al hun werk voor niets hebben gedaan. Hopelij volgende keer beter!

Komend weekend sta ik op twee feestjes, een in de buurt van Dordrecht waar ik mysteryguest zal zijn en een op een feest van de familie Eblé in Den Haag. Gezellig!!