Categorie archief: Belangrijke mededeling

GESLAAGD!!!!

Op 22 november ben ik geslaagd voor mijn rij-instructeur (B) examen. Hiermee is een last van mijn schouders gevallen en kan ik mij weer richten op de optredens. Dus, als je een feestje hebt, of juist iets anders, en je wilt er muziek bij, of als je gaat trouwen en tijdens de plechtigheid wil je wat muziek…. offe… in de zorginstelling waar je werkt zoeken ze een zanger/entertainer… Bel of e-mail ons en wij maken er samen iets moois van!
info@peterfaling.nl  of tel. 06-24171273

Optreden afgezegd

Ik ben van de week gebeld dat het optreden dat ik had in de Vlaardingense Blois des Treslongflat op 13 augustus niet door kan gaan omdat de centen op zouden zijn. Dat is op zich al vreemd omdat de boeking toch al geruime tijd binnen was. Nog vreemder is het dat ik nu signalen krijg dat er iemand anders geboekt zou zijn. Ik ben dit nog aan het uitzoeken, maar als dat het geval is overweeg ik toch om voortaan maar een aanbetaling te laten doen…..
Op 20 augustus mag ik optreden tijdens de dag zonder drempels (www.dagzonderdrempels.nl) Ik heb er erg veel zin in!! Kom je ook?

Roy en Mariët doen mee in Maassluis!

royenjet

Omdat Angela vrijdag 18 december vanwege haar werk op het laatste moment verhindert is, zullen Roy en Mariët de Kiewit in haar plaats  komen optreden. Samen zullen we dan een leuk programma verzorgen voor de Notenbalk van Epco Zomers. Het gaat gebeuren in gebouw Inblik, Vloot 208 in Maassluis. Kaarten á €3,50 kun je nog bestellen via info@peterfaling.nl. Maar het zijn er niet veel meer…….