Categorie archief: Terugblik

Vakantie voorbij…..

Lekker even bijkomen na de terugreis van onze vakantie in Spanje zat er dit keer niet in. Op zaterdag 24 september stond ik alweer gepland in Barendrecht tijdens de Piknick in het park. Als tweede artiest met in mijn voorprogramma, zoals dat dan weleens gekscherend genoemd wordt, de Wannabiezz. Het was een erg gezellig optreden met erg veel publiek.

Helaas kon ik het niet meer opbrengen om ook nog even in Vlaardingen te gaan kijken. 1 oktober weer?
Nu is het wat rustiger. Tijd om wat nieuwe nummers in te studeren en eindelijk die single eens op te nemen……..

Picknick in het park


Jawel, daar is tie weer. De herkansing van dit evenement dat in juni niet door kon gaan vanwege de regen staat nu gepland op 23 en 24 september en ik mag daar ook weer bij zijn! Zaterdag 24 september zal ik om 15:30 optreden. Ik hoop dat ik dan wat bijgekomen ben van de vakantie want die nacht ergens komen we aan op Schiphol. Zondag is dan weer de 1e I’Gucini middag van het jaar! En natuurlijk zal ik daar even komen kijken.

Dag Zonder Drempels

Op 20 augustus mocht ik de dagsluiter zijn bij de Dag Zonder Drempels in Vlaardingen. Een dag waarop mensen met -en zonder beperking alles kunnen doen wat het leven leuk maakt. Er was disco, kermisattracties, lekker eten, er waren clowns en er was muziek. Veel muziek!
Het is een grandioze dag geweest waarbij niet alleen de bezoekers genoten.

Video’s gemaakt

Wat een fantastisch mens is Sandy Struijs toch. Zij heeft een schitterende compilatie gemaakt van mijn optreden op de Heijplaat op 9 juli. Deze is te zien op Compilatie Heijplaat Peter Faling

Nog meer goed nieuws, Gisteren ben ik uitgenodigd op te komen treden tijdens de “Dag zonder Drempels” in Vlaardingen. Op deze dag kunnen jong en oud, met en zonder beperking, met elkaar optrekken, spelen en een ongelooflijke dag beleven. Ik ben zeer vereerd hier een steentje aan te mogen bijdragen. Klik voor meer informatie over de “Dag zonder Drempels”

Afterparty Reünie 100 jaar Heijplaat

Alweer een fantastisch weekend gehad. Zaterdag 9 juli mocht Peter Faling Entertainment de muzikale omlijsting en de presentatie verzorgen tijdens de Afterparty van de reunie van 100 jaar Heijplaat. Samen met DJ Harald Jamin en zangeres Sandy Struijs hebben we een daverende middag neergezet. Samen met Sandy heb ik nog een aantal nummers samen mogen zingen en wauw, wat ging dat lekker. Verder zat alles weer enorm mee. Schitterend weer, fijn publiek en een geweldige sfeer. Na afloop heb ik heel veel leuke reacties gehad en op Facebook verschenen enkele videoclips. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door autorijschool Koos van der Bilt waar ik momenteel mijn instructeurs opleiding volg. Zij stelden geheel belangeloos een busje ter beschikking om de grote hoeveelheid apparatuur te vervoeren. Bedankt Jacco! Zonder jouw hulp had het erg lastig geworden.
Nu even rustig aan en dan 13 augustus weer in Vlaardingen. Heb er nu al zin in!!!!!

Picknick afgelast

Op 17 juni 2016 stond ik bepakt en bezakt in de coulissen om op te treden op het Picknick in the Park evenement in het Buitenpark in Barendrecht. Helaas, de weergoden hebben dit feestje enorm verpest door zoveel wter naar beneden te storten dat ze er soms zelfs even wat licht bij nodig hadden. de vonken sprongen er zowat van af. Het evenement moest op de laatste seconde wordne afgelast, sneu voor mij, sneu voor de mensen van de diverse foodtrucks die er waren maar nog vervelender voor al die mensen van Ohio soun en dew vrijwiligers ter plaatse die al hun werk voor niets hebben gedaan. Hopelij volgende keer beter!

Komend weekend sta ik op twee feestjes, een in de buurt van Dordrecht waar ik mysteryguest zal zijn en een op een feest van de familie Eblé in Den Haag. Gezellig!!

I’Gucini Summer edition

Op zondag 22 mei mocht ik Sandy Struijs vervangen tijdens de I’Gucini summer edition in Vlaardingen.  Hier traden o.a. Cornel, Rene Muller, Javi Escalera, Johnny Valentino, en Chris Sparrow op. Maar ook waren er nog wat kleinere optredens van artiesten  die het afgelopen jaar te gast waren geweest, de 2 w’S, Frans Kas (Frankie Stardust), Kees (Met dubbel OO), Rosy Pereira, en Gene Travis op. Ook waren Andre Pronk, Eddy Roos en DJ Frans Gerse van de partij.

Het was een geweldige middag. Op 25 september gaan we weer helemaal over de top verder met de I’Gucini Glitter and Glamour edition!

Glitter and Glamour in I'Gucini
Zondag 25 september 2016

Druk maar schitterend weekend!

Op vrijdag 18 december heb ik samen met het duo Royet (Roy en Mariët) een optreden mogen verzorgen voor de Notenbalk, een club voor mensen met een beperking.

royenjet

En hoewel er niet zo veel bezoekers waren als waar op was gerekend hebben we een hele mooie, warme avond gehad. Iedereen heeft genoten en zij die niet geweest zijn hebben echt een fantastische avond gemist!

Op zondag 20 december was ik te gast bij Frontier and Friends voor de jaarlijkse kerstshow.

Naast mijzelf traden daar o.a. ook de Harmonics, Shirley van Wel, Wesley Pieterse, en Angela Radtke op. Als speciale gast was daar Rein Mercha die er ook een groot feest van maakte. Bob van Vliet kreeg zijn eerste boek uitgereikt “Avonturen van een mazzelpik” en hij zong daarna samen met zijn vrouw Anneke nog enkele nummers. Samen met Angela Radtke heb ik ook nog “Jij denkt maar dat je alles mag van mij” gezongen.

20-12-2015 4

Al met al was het weer heel erg geslaagd.

Gezellig optreden in Rockanje

Op vrijdag 3 juli mocht ik optreden voor een groep cliënten van zorggroep de Toekomst uit Rotterdam. Het optreden vond plaats in hotel Olaertsduijn in Rockanje. Aanvankelijk zou het optreden in de lounge kamer plaatsvinden, maar gelukkig mochten we gewoon naar buiten. Daar begonnen we met de groep van de Toekomst, maar al snel kwamen er ook bezoekers van het hotel bij ons zitten op een nabijgelegen terras. Het werd een heel spontane avond die naar mijn gevoel heel erg goed ging. Dit ondanks dat Harald niet mee kon. José heeft de muziek gestart en ik moest dus zelf aan de knoppen. Dat leidt wel een beetje af hoor tijdens een optreden, maar het ging erg goed. Met dank aan Plus Radio, de omroep waar ik zoveel jaar werkzaam bij ben geweest. Ik kon namelijk hun geluidsapparatuur gebruiken, waarvoor nogmaals dank! Het optreden zoals gezegd ging fantastisch. Er werd meegezongen, gedanst, af en toe een emotioneel traantje weggepinkt en na afloop een hoop leuke gesprekken gehad met verschillende mensen.

Sinterklaas

groepsfoto

Op dit moment hebben we het erg druk met de Sinterklaas optredens. Voor volgend jaar zoeken wij nog een goede hoofdpiet. Hij/zij moet in ieder geval kunnen autorijden en redelijk stress bestendig zijn. Ken of ben jij die iemand? Mail even naar info@peterfaling.nl