Picknick afgelast

Op 17 juni 2016 stond ik bepakt en bezakt in de coulissen om op te treden op het Picknick in the Park evenement in het Buitenpark in Barendrecht. Helaas, de weergoden hebben dit feestje enorm verpest door zoveel wter naar beneden te storten dat ze er soms zelfs even wat licht bij nodig hadden. de vonken sprongen er zowat van af. Het evenement moest op de laatste seconde wordne afgelast, sneu voor mij, sneu voor de mensen van de diverse foodtrucks die er waren maar nog vervelender voor al die mensen van Ohio soun en dew vrijwiligers ter plaatse die al hun werk voor niets hebben gedaan. Hopelij volgende keer beter!

Komend weekend sta ik op twee feestjes, een in de buurt van Dordrecht waar ik mysteryguest zal zijn en een op een feest van de familie Eblé in Den Haag. Gezellig!!

Geef een reactie