Afterparty Reünie 100 jaar Heijplaat

Alweer een fantastisch weekend gehad. Zaterdag 9 juli mocht Peter Faling Entertainment de muzikale omlijsting en de presentatie verzorgen tijdens de Afterparty van de reunie van 100 jaar Heijplaat. Samen met DJ Harald Jamin en zangeres Sandy Struijs hebben we een daverende middag neergezet. Samen met Sandy heb ik nog een aantal nummers samen mogen zingen en wauw, wat ging dat lekker. Verder zat alles weer enorm mee. Schitterend weer, fijn publiek en een geweldige sfeer. Na afloop heb ik heel veel leuke reacties gehad en op Facebook verschenen enkele videoclips. Deze dag werd mede mogelijk gemaakt door autorijschool Koos van der Bilt waar ik momenteel mijn instructeurs opleiding volg. Zij stelden geheel belangeloos een busje ter beschikking om de grote hoeveelheid apparatuur te vervoeren. Bedankt Jacco! Zonder jouw hulp had het erg lastig geworden.
Nu even rustig aan en dan 13 augustus weer in Vlaardingen. Heb er nu al zin in!!!!!

Geef een reactie