Gastenboek

Als u een bericht wilt achterlaten, klik dan op de button hieronder. U komt dan in het contactformulier. Hier kunt u uw bericht schrijven. Uw tekst zal door de redaktie van Peter Faling Entertainment worden beoordeeld (nare woorden kunnen we natuurlijk niet toestaan, bijvoorbeeld) en na goedkeuring zal de tekst hieronder verschijnen.-------------------------------------
18-06-2016
Via Facebook
Hi ,
My name is Denns, and i had the pleasure of spending an afernoon with this songblrd. Not to mention his witty humor. He is a pleasant fun entertainer. Much love, and luck!
Thanks Dennis. I had a lot of fun too. See you soon!
Peter

-------------------------------------
01-06-2016
Facebook
Hoi Peter,
Mooie website Peter.
Ik wilde dit in het gastenboek vermelden, maar kwam daar niet in terecht maar in contact. Misschien een klein puntje om even op te lossen!!!.
Groetjes Peter Dons
Hallo Peter
Dank voor je feedback en je compliment. Ik heb de tekst van het contactformulier inmiddels aangepast waardoor dit hopelijk wat duidelijker zal zijn.!
Groeten, Peter

-------------------------------------
01-06-2016
Facebook
Hoi Peter,
Super die website echt mooi! ik wou in het gasten boek schrijven maar ik weet niet hoe ik dat moet doen maar ik raad iedereen PETER FALING AAN succes verzekerd doeg!
Groetjes Betty vd Ven
Hallo Betty
Dankjewel !
Groeten, Peter

-------------------------------------
01-06-2016
Website
Hoi Peter, veel plezier met je nieuwe website en bedankt voor de gezellige middag!
Groetjes Wesley
Hallo Wesley
Dankjewel voor je tijd en gezelligheid!
Groeten, Peter

-------------------------------------
22-05-2016
Dank
Peter, Dank voor gezellige middag bij i'cugini.
Mijn zus en ik vonden het super.
En jij ook bedankt voor je gesprekjes met ons, en foto momentje, tot vlug xx
Groet Joke
Hallo Joke Jij ook bedankt voor de gezellige middag en de goede gesprekjes.
Tot Gauw,
Peter

-------------------------------------
08-07-2015
GEWELDIG OPTREDEN
Peter Faling heeft afgelopen vrijdag voor onze deelnemers van Zorggroep de Toekomst opgetreden. Peter kon dit op zeer korte termijn allemaal feilloos regelen. Alles was tot de puntjes goed verzorgd. En wat betreft het optreden kan ik er maar 1 ding over zeggen.... Fantastisch!!!
Peter wist iedereen te raken met een lach en een traan.
Hij nam het publiek helemaal mee naar vroeger.
De avond werd afgewisseld met prachtige ontroerende muziek maar ook vrolijke meezingers. Ik raad Peter aan iedereen aan. Hij is een zeer professionele zanger die zich houdt aan de gemaakte afspraken. Ondanks dat de tijd voorbij was bleef hij toch nog even doorgaan met wat verzoeknummers, wat grandioos was. Wij gaan Peter zeker in de toekomst vaker benaderen voor een optreden. We hebben een doelgroep met mensen met geheugenproblemen maar nog steeds hebben ze het over "die zanger die zulke mooie liedjes kwam zingen". Dus kan je wel nagaan wat voor indruk Peter bij hun heeft achtergelaten
Nine Sholles

© 2016 Peter Faling | © foto's by Elly Domenie en Harald Jamin (tenzij anders vermeld).
Design by Wesley Pieterse
All Rights Reserved